torsdag den 12. maj 2011

Durumboller

Hjemmelavet marmelade kræver da friskbagte boller, så her til morgen lavede jeg durumboller af den langtidshævet slags. (Som en undtagelse lavede jeg hvidt brød, prøver ellers at holde mig til det grove)

Her kommer opskriften:

9-10 stk
5 dl vand
15 g gær
1 tsk salt
300 g hvedemel
300g durummel

Gær røres ud i vandet. Mel og salt røres i, dejen er lidt klæg. En skål smøres med oliven olie og dejen hældes. Skålen dækkes med husholdningfilm og stilles i køleskabet natten over.
Dejen sættes på bageplade med 2 skeer. Efterhæves i 20 min. Bages ved 220 grader i 25-30 til de er gylden brune

1 kommentar:

Bitten sagde ...

Jeg elsker durum-brød, så dem vil jeg da prøve næste gange jeg trænger til frisk morgenbag :)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...