Hjemmelavet marmelade kræver da friskbagte boller, så her til morgen lavede jeg durumboller af den langtidshævet slags. (Som en undtagelse lavede jeg hvidt brød, prøver ellers at holde mig til det grove)
Her kommer opskriften:
9-10 stk
5 dl vand
15 g gær
1 tsk salt
300 g hvedemel
300g durummel
Gær røres ud i vandet. Mel og salt røres i, dejen er lidt klæg. En skål smøres med oliven olie og dejen hældes. Skålen dækkes med husholdningfilm og stilles i køleskabet natten over.
Dejen sættes på bageplade med 2 skeer. Efterhæves i 20 min. Bages ved 220 grader i 25-30 til de er gylden brune
1 kommentar:
Jeg elsker durum-brød, så dem vil jeg da prøve næste gange jeg trænger til frisk morgenbag :)
Send en kommentar
send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig