tirsdag den 15. marts 2011

Sidste dag i London

Kufferten er pakket og klar til at blive hentet i aften på hotellet. Suk!
Jeg tog tuben til Regent Park og gik ned af Marylebone High Street, endnu et område hvor der ikke er så mange turister, men rigtig gode butikker. Jeg er ikke meget for alt for mange mennesker, så jeg fortrækker de steder i London.
Mit første stop var Cath Kidston hvor jeg købte et net jeg kan bruge til håndbagage, tror nemlig ikke jeg får plads til det hele i kufferten. Mit næste stop var hos Divertimenti en køkkenudstyr butik, jeg købte ikke noget men ville godt nok ønske at jeg havde mere plads i kufferten, for der var rigtig mange ting jeg godt kunne tænke mig.
Da jeg skulle have afternoon tea kl 15, skulle jeg have en tidlig frokost, så jeg gjorde hold ved Paul et fransk bageri som man finder mange steder i London. Det var dog ikke en sandwich jeg valgte.

Unmm dejlig. Karmelcreme, flødeskum, bananer og chokolade.
Fra Marylebone high street kom jeg ned til St. Christopher place en lille oase bag Oxford street. Her er der både butikker og resturanter, bestemt et besøg værd.
Der fra videre ned af Bond Street og forbi en masse butikker jeg ikke har råd til at handle i og ned til Piccadelly og et smut i Fortum & Mason. Derefter tilbage af Regent Street, og jeg troede at jeg var færdig med at shoppe i London. (Det var ikke, måtte lige tage en omvej tilbage til Hotellet, da der var et bælte jeg bare måtte have.
Afslutning på min miniferie i London var champagne afternoon tea på Browns hotel.

Rigtig hyggelig omgivelser med klavermusik.
Små finger sandwich, friskbagte varm scones og de skønneste kager, bare himmelsk.
Gik derfra rigtig mæt. Tak for nu London, til vi ses igen. (Forhåbeligt snart)

Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

vibeke sagde ...

Wauw. Totalt kage paradis. Guf guf guf.

Camilla Christensen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Camilla Christensen sagde ...

jep, det var 2 dejlige dage med skønne kager - heldigvis fik jeg gået så meget at jeg kunne spise dem med god samvittighed.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...