mandag den 14. marts 2011

Første dag i London

Jeg startede dag ved Sloan square og gik ned af Kings Road, helt med til Designers Guild. Jeg elsker Kings Road, der er nogle af de samme butikker som på Oxford Street men også mange andre. Der er bl.a mange fede skobutikker. Der er ikke så mange turister og det er bare en så hyggelig tur.
Tilbage af Kings Road tog jeg en lille "detour" til en vej der ligger parelle med Kings Road. Her fandt jeg Jane Asher cake & sugercraft store.Her er et billede af hvad jeg kom ud med.


Derefter tilbage på Kings Road og et smut forbi Jigsaw, en af min yngling butikker i London. jeg er blevet 2 kjoler rigere, og noget fattigere på bankkontoen. Fra Kings Road gik jeg op af Sloan Street, og forbi en masse butikker jeg ikke har råd til at shoppe i, op til Knidgebright.
Jeg droppede Harrods da jeg har været der så mange gange før og jeg orkede ikke alle de tourister.
Derefter med tuben til Covent Garden hvor jeg fik frokost på Le Pain Quotidien. Rigtig Lækker frokost.Jeg var et smut forbi Bens Cookies for at købe 2 småkager til senere. En lille hyggelig butik hvor kagerne altid er friskbagt og man betaler efter vægt.


Dessert fik jeg på Primrose Bakery hvor man kun kan købe Cupcakes. Jeg ville gerne have købt deres kogebog, men den var desværre udsolgt. Jeg må se om jeg kan finde dem på Amazon.

Nu er jeg tilbage på hotellet hvor jeg tager en lille pause inden jeg skal ud igen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg er så misundelig, ville ønske det var mig. Super du nåede forbi Primrose Bakery, hvad synes du? Fortsat rigig god tur...

Camilla Christensen sagde ...

Rigtig hyggeligt sted med nogle skønne cupcakes

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...