fredag den 5. august 2011

Photo challenge day 5 - someone I Love

Ved godt jeg stadigvæk mangler day 4 - favorite colour, men det kommer senere i dag.

Lige fra start da jeg så at vi skulle vise et billede af nogle vi elsker, vidste jeg hvem det skulle være. Og nej det er ikke min mand eller børn, som jeg elsker utroligt højt og det ville være meget nærliggende at visse et billede at dem.
Nej, det er min mor - for selvom hun ikke længere er i blandt os, så elsker jeg hende stadigvæk meget højt og savner hende meget hver dag.
Billederne er taget i starten af 2009 hjemme hos mine forældre. Min mor medvirkede i en bog om det at have kræft og i den forbindelse havde de brug for nogle billeder at hende og børnebørne. Min nevø Emil havde selv valgt at han skulle have slips på den dag, men skal jo være pæn når der skal tages billeder.

7 kommentarer:

vibeke sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder. Det er det helt rigtige valg..:-)
Kh V

Fru Melgaard sagde ...

Smukke billeder med en dejlig og tankevækkende historie bag <3

Leizys Barslerier sagde ...

Dejlige billeder, de ser virkelig ud som om at de hygger :o)

Tina Liel sagde ...

Skønne billeder Camilla af din dejlige mor og børnebørnene!!! Kan se at du også har medlt dig til August Break!! He he er allerede 2 dage bagud tsk tsk! Ved du også godt kan lide iPhone applikationer så jeg ville lige anbefale LemeLeme og Instaplus. Lille titp til LemeLeme - man kan skifte rammer ved at browse op og ned (tog mig lang tid at finde ud af). Jeg er helt VILD med Hipstamatic og det er yngste også (han er 16) - vi driver resten af familien til vanvid. God weekend♥

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Tak for jeres søde kommentar, det var et indlæg der var svært at skrive selvom det er 1,5 år siden hun gik bort.

@Tina tak for din hilsen, dem må jeg heller ind og tjekke.

Pernille sagde ...

Bliver helt rørt af dette indlæg. Hvor er det nogle fine billeder og en smut tanke at det er din mor du viser et billede af.

Kh Pernille

Mette Kathrine sagde ...

dejlige billeder, puha bliver helt rørt. I dag er det netop 2 år siden min far døde, og jeg har tænkt tilbage hvor hårdt det var lige netop i dag, for blot et par år siden.

Jeg har selv billeder af min mor på bloggen i dag. Jeg har hende heldigvis stadigvæk, og håber jeg får lov at beholde hende i lang tid endnu.

Dejligt at du ville dele de fine billeder :D

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...