mandag den 21. oktober 2013

Fra klip



Når bagning ikke går som det skal. I sidste uge gik jeg i køknet sammen med pigerne for at bage en roulade efter denne her opskrift.

Men det var en af de gange hvor det bare ikke lykkes helt. Til at starte med kom jeg alt for meget sukker på bagepladen, så der endte med at være en kant at sukker hele vejen rundt om dejen, som selvfølgelig blev sidden efter bunden var bagt.

Det andet problem var cremen - de måtte gerne have skrevet i opskriften, at det helst skulle stå i køleskabet natten over, for selv om vores creme var kold, så var den slet ikke kold nok - så den kunne ikke piskes tyk. Jeg endte med at komme den i fryseren, så den kunne blive lidt stiv - og selve rouladen kom også en tur i frysen inden den blev spist.

Men jeg må sige, smagen var der ikke noget i vejen med - så tror jeg vil forsøge mig igen på et andet tidspunkt.

5 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Kender det alt for godt - men godt at det kunne reddes, og i sidste ende er det jo smagen det hele afhænger af! Brun roulade er nu ikke at kimse af, og en gang piskefløde i stedet for creme er skønt!

Lis sagde ...

Hvis der ikke bages sådanne kager ind i mellem, hvordan vil du så få erfaring ? Smiler.
Jeg har også kager der er mislykkedes for mig og der er bestemt gået meget lang tid før jeg har afprøvet den igen.

Held og lykke med at bage den næste gang.
Kh.Lis

Unknown sagde ...

Jeg overvejede også om jeg skulle køre til købmanden efter mere fløde, så det kunne blive med flødeskum

Unknown sagde ...

Jeg har i hvert fæd lært at creme skl tå i køleskabet i lang tid. Men tror ikke der går så lang tid før jeg prøver igen.
Jeg prøvede engang at lave macarons, men det gik ikke. Trond et er 1,5 år siden oh jeg har endnu ikke forsøgt mig igen. Men det er på min liste.

Marianne sagde ...

Hovedsagen er jo det smager godt:-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...