tirsdag den 15. oktober 2013

Scones



Jeg har bagt lette søde Scones som en hyggelig eftermiddagssnack til pigerne og jeg. Opskriften er fra "Bake" af Rachel Allen

500 g hvedemel eller italiensk hvedemel (tipo 0)
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
125 g smør -koldt og i tern
25 g sukker
1 æg let pisket
275 ml kærnemælk
50 g rørsukker til drys.

Tænd ovnen på 220 grader.

Hvedemel, natron, bagepulver og salt sigtes i en skål. Smørret tilsættes og nullers sammen med melblandingen indtil det ligner brødkrummer. Bland 2/3 af ægget med kærnemælken og ælt det forsigtigt i mel og smør blandning. Dejen må ikke æltes for meget, men skal bare samles.
Dejen hældes ud på et bord med mel og rulles ud til en tykkelse på 2-3 cm. Udstik dejen med en udstikker på 6-8 cm.
Pensel scones med den resterne æg og drys evt. med rørsukker. Bages ovnen i ca. 10-12 minutter.

Nydes helst lune med smør og syltetøj.

__________________

I made Scones for the girls as a afternoon treat.

2 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Lækre! Kunne da godt være jeg lige skulle lave til aftenkaffen. Der er Lurpak i køleskabet ;-)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Sjovt, da vi boede i England købt vi også altid Lurpak :-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...