torsdag den 11. oktober 2012

New boots for mummy










Tirsdag var en rigtig tøsedag, hvor der var max hygge med mine 2 dejlige tøser. Jeg havde taget en halv fridag, og startede med at tage til frisør. Det var virkelig på tide at jeg fik gjort noget ved mit hår - glæder mig virkelig til det blive lidt længere - nu har jeg prøvet den korte page, og jeg er altså mere til langt hår.

Derefter var det ind til byen med pigerne for at købe vinterstøvler. Karoline mener ikke man kan tage i byen uden at være på cafe, så vi var et smut forbi Penny Lane.  Josefine og jeg fik en hindbærsnitte, Karoline fik en af deres utrolige lækker høje snegle og jeg fik en spelt/valnød bolle med smør og syltetøj, da jeg ikke have fået frokost inden.

Det var ikke kune piger der fik støvler, der røg også et par til mig i pose. Faktisk fik vi alle 3 sorte støvler fra Ecco. Jeg har altid købt Ecco støvler til pigerne, da jeg synes det er en virkelig god kvalitet, men da jeg ikke har prøvet andet, kan jeg selvfølgelig ikke sige om de er bedre eller dårligere end hvad der ellers er på marked.

Nu hvor der virkelig er blevet koldere, er der nu brug for huer og vanter, så der blev der også købt lidt nyt. Begge piger fik strikluffer fra Wheat. Karoline fik en tophue fra Mini Nümph og Josefine har fået en elefanthue fra Hempels. Nu er det bare flyverdragt til Josefine der mangler.

(Havde regnet med at lave dette indlæg i går, men så gik jeg igang med at opdatere vores Mac's styresystem, og det tog sgu 3,5 time)

4 kommentarer:

Gitte K sagde ...

flot nyt hår og støvler, trænger faktisk også til begge dele, men nu er der jo snart ferie, så mon ikke jeg får tid.

Tina Liel sagde ...

Se det var noget af en lang opdatering!!! Hader også når computeren bliver optaget på den måde he he. Lækre støvler du fandt!! Og er vild med dit hår. Skal selv afsted og ha taget et godt stykke af. Udover en byge imorges er der ingen tegn på efterår her :-( KNUS

Unknown sagde ...

Du har jo hele ugen, så mon ikke ;-)

Unknown sagde ...

Var heller ikke helt tilfreds, det betød at jeg først kom i seng til midnat.

Får i efterår?

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...