torsdag den 18. oktober 2012

Tak for rådet


Som jeg skrev her, så ville jeg gerne undgå en vinter som sidste vinter. Tante Grøn var så sød at komme med et godt råd, som jeg har valgt at følge.


"Jeg har arbejdet i en Matas. Der lærte jeg at C-vitaminer er ret gode til at opretholde et godt immunsystem. Det kan være en god ide at vælge depot c-vitamin, da c-vitaminer er vandopløselige og man ret hurtigt tisser dem ud.
Se fx her: http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=5800/sprog=1/grp=8/menu=2/ 
Om vinteren spiser jeg i hvert fald Ominimin (multivitamin), c-vitamin depot og d-vitamin (D-vitamin er med til at skabe den rigtige balance i immunsystemet, men først og fremmest øger den optagelsen af calcium og sunde knogler er jo ret vigtigt). Du skal dog passe på ikke at spise for meget d-vitamin, da det så kan være skadelidt - hold dig derfor samlet omkring 50-60 mikrogram pr. dag. D-pearls fra Pharmanord er gode, da de er i en oliekapsel, hvorfor man slipper for at skulle spise dem til et fedtholdigt måltid, da de opløses i olie. De fås i en høj og lav styrke. Håber det giver mening.
Husk du højst må tage echinaforce i 8 uger:)"


Så nu har jeg været i Matas og købe D-Pearls fra Pharma Nord og Matas' C Vitamin sim depottablet som supplement til min multi vitamin og mine echinaforce dråber. Så nu skal jeg bare over denne her dumme forkølelse jeg har lige nu, også håber jeg det er slut med at føle sig dvask.

Og skal vil jeg lige minde om min give away


Deltag lige her.

6 kommentarer:

Karina/Tungelunden sagde ...

God bedring til dig! Jeg er også i færd med, at holde en forkølelse nede.. skal til jobsamtaler i næste uge og vil helst ikke møde op med hovedet fuld af snot (hvorfor kommer sådan noget altid så 'belejligt'..) :)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ja, sådan er det altid - det kommer når man virkelig ikke har tid til det.

Tina Liel sagde ...

Hvor er blog verdenen fantastisk - håber det hjælper! Og så er de lovede dvd'er kommet i en kuffert oh bliver sendt imorgen eller søndag♥ Knus

Ditte sagde ...

Vores nabo og gode ven arbejder i og er medejer af Matas i Odder, og da jeg stillede ham spørgsmålet om, hvad vi skulle tage for at holde imunforsvaret oppe her vinteren over, foreslog han os at tage rød solhat, som er et naturprodukt i dråbeform.
Bare et alternativ, som måske kunne være værd at overveje... :)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Tusind tak Tina, dem glæder jeg mig til at modtage

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det tror jeg jeg stod og kiggede på, men så gav damen i Matas mig Echinaforce dråberne i stedet for. Men jeg bad også specifik om noget mod forkølelse

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...