mandag den 15. oktober 2012

Nu skal det være slut!!


Hele sidste vinter gik jeg og skrantede - følte konstant at jeg havde en forkølelse på vej, men det blev næsten aldrig til noget - i stedte gik jeg bare og følte mig halv skidt.
Og hvis det ikke skal være løgn, så har jeg haft sådan de sidste par uge - men jeg er desværre ikke gået fri. Lørdag eftermiddag (da manden var kommet hjem fra københavn) gik jeg i seng og mere eller mindre blev der indtil mandag morgen hvor jeg tog på arbejde.
Men nu skal det slatså til at være slut - så udover mine vitaminpiller med ginseng, har jeg også købt Echinaforce dråber - nu håber jeg det hjælper.

Andre gode råd modtages med kyshånd :-)

4 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Håber der er nogle der har de vise ord, går også selv og skranter, har lidt forhøjet temperatur, men ikke helt nok til at man kalder det feber, snøvler, men det er vel ikke en egentlig forkølelse, har en krillerende hals, men det er ikke halsbetændelse, er uoplagt og træt. Jeg er ramt af efteråret. Kommer meget snart forbi med en trøje!

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Håber virker kun der er efteråret der har ramt mig, og det er snart er over.

Tante Grøn sagde ...

Jeg har arbejdet i en Matas. Der lærte jeg at C-vitaminer er ret gode til at opretholde et godt immunsystem. Det kan være en god ide at vælge depot c-vitamin, da c-vitaminer er vandopløselige og man ret hurtigt tisser dem ud.
Se fx her: http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=5800/sprog=1/grp=8/menu=2/
Om vinteren spiser jeg i hvert fald Ominimin (multivitamin), c-vitamin depot og d-vitamin (D-vitamin er med til at skabe den rigtige balance i immunsystemet, men først og fremmest øger den optagelsen af calcium og sunde knogler er jo ret vigtigt). Du skal dog passe på ikke at spise for meget d-vitamin, da det så kan være skadelidt - hold dig derfor samlet omkring 50-60 mikrogram pr. dag. D-pearls fra Pharmanord er gode, da de er i en oliekapsel, hvorfor man slipper for at skulle spise dem til et fedtholdigt måltid, da de opløses i olie. De fås i en høj og lav styrke. Håber det giver mening.
Husk du højst må tage echinaforce i 8 uger:)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Tusind tak for dine råd - jeg skal vidst i matas i morgen.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...