onsdag den 24. oktober 2012

I god tid

I år er jeg i virkelig god tid - jeg har allerede styr på pigernes pakkekalender. Sidste år fik de en med en blanding af små købte gaver og små pakker med gør det selv ting - se mere her.

I år har jeg valgt den nemme løsning.

Karoline får den her:

Julekalender fra Shane Brox og Redbarnet. Jeg har købt min i Panduro Hobby til 220 kr. (De har julekalender fra sidste år på tilbud til 175 kr., hvilket er halv pris), men man kan også købe den på Red Barnets hjemmeside. De har også et tilbud hvor man kan købe både 2012 og 2011 udgave for 340 kr. i alt eksl. porto og gebyr.

Og Josefine får den her:

En kæmpe stor bog fyldt med 24 pixibøger som tilsammen bliver en julehistorie. Jeg har købt den i Arnold Busck, hvor man kan få den til 199,95, normal pris 249.95.

6 kommentarer:

Mig og Maya sagde ...

Hvor sjovt, jeg har loge lavet et indlæg igår om julekalenderen fra Shane, den er jeg nemlig også hoppet på i år:-) Knus Heidi

Gitte K sagde ...

Sikke en god ide, mon der også findes nogle færdig pakker som egner sig til drenge i alderen 8 til 11?

Jette sagde ...

Den pixi-kalender ser ud som noget min Maja godt kunne bruge :o) Shanes kalender hopper vi over i år, da vi nu har hele to ufærdige kalender-projekter fra de foregående år (vi nåede ikke engang halvvejs, og så røg gejsten til sidst). Ideen med Shanes kalender er virkelig god (vi ELSKER Shane). Desværre synes jeg, at projekterne er alt for tidskrævende, hvis børnene ikke selv kan lave tingene, og man er nødt til at sidde med hver dag - og det er man jo med limpistol og små børn :o(

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ja, det er jo en god ide - glæder mig til at bygge sammen med Karoline.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det biver nok svært at finde noget til Mads, men kunne kufferten fra Shane Brox ikke være noget for Emil.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det er også grunden til at jeg kun har købt den til Karoline, da jeg tror at Josefine er alt for lille til den.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...