tirsdag den 30. oktober 2012

En helt igennem hyggelig weekend

Har haft en rigtig hyggelig weekend fyldt med shopping, fest, totalt af slapning og dejlige overraskelser.

Først til overraskelsen, lørdag fik jeg en e-mail fra Cecillia med bloggen Copenhagencakes, med besked om at jeg var den heldige vinder af bogen Helt i Kage af Camilla Plum.


Glæder mig helt vildt til at modtage den - er ret vild med Camilla Plums opskrifter, så mon ikke der er flere af dem der skal afprøves.

Ellers stod lørdagen på shopping, vi skulle jo i byen om aften, så det krævede en ny kjole. Jeg købte faktisk 2, da jeg prøvede en som jeg synes var lidt for kedelig til festtøj, men ville være rigtig god på arbejde - så den røg også med hjem.
Det var kun delvis sandt at vi skulle i byen om aften - den drengerøvsklub manden er med i, havde 70 års fødselsdag, og det skulle jo fejres. Konceptet i år, var så home parties med efterfølgende after-party. Vi havde sagt ja til at være vært ved et af home party'erne, så vi fik besøg af 3 par til middag. Heldig skulle vi bare dække bord, maden og den rødeløber blev leveret. (Det krævede dog en hel del oprydning og rengøring inden, men det lod jeg manden om, mens jeg var på shopping :-))


Kjole/Tiger of Sweden - Strømpebusker/Obleu - Kæde/Bahne - Sko/Billi Bi (sidste års model) - Taske/Burberry

Her har I mig så på den røde løber.

Søndag blev der bare slappet af på sofaen og gået en rigtig hyggelig tur omkring Kridtgraven i det dejlige efterårsvejr. Elsker at gå i de nedfaldende blad der knitter uden fødder på en. Naturen har bare de smukkeste farver på denne her tid af året.

8 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Kridtgraven er et super hyggeligt sted at gå tur, men sidst jeg var der, var i sommers - måske man skulle slå et smut forbi og se efterårsversionen (:

- Anne

Camillaeli sagde ...

Tillykke med den fine bog - og wau hvor ser du godt ud på den røde løber!!

Frøken Kristine sagde ...

Tillykke med bogen :)

Og hvor er du bare flot på den røde løber! :D Elsker simpelthen den kjole!

Kram Kristine

Unknown sagde ...

Det synes jeg bestemt du skal gøre - jeg blev faktisk lidt irreteret i sommers pga alle de små dyr der flyver rundt - jeg prøvede at løbe derned et par gangen, men var altid lige ved at sluge et lille dyr.
Så er det mere behageligt her om efteråret.

Unknown sagde ...

Tak og tak

Unknown sagde ...

Mange tak

Jeg har også kigget på kjolen i lang tid inden jeg købte den - og havde allerede besluttede at det skulle være den, men prøve en masse andre for at være helt sikker.

Frederikke Holck sagde ...

Jeg elsker bare din header! Den er virkelig flot lavet :)

Måske vil du kigge forbi min blog?

www.vivalavanilla.blogspot.dk

//Frederikke

Pia sagde ...

Hej Camilla
Har lige modtaget min præmie - tusind tak.
Glæder mig til at læse og bruge den.
Hilsen og god weekend
Pia

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...