torsdag den 14. februar 2013

osuma.dk - en kær hjælp til travle børnefamilier.

Jeg ved ikke med jer, men I vores familie, hvor vi begge har fuldtidsjobs (den ene nogle ganger noget mere end fuldtid), en i børnehave og en i skole, eftermiddagsaktiviteter og forældre der også gerne selv vil dyrke motion, så kræver det godt nok god planlægning for at få det hele til at køre i hverdagen.

Madplanner er derfor et must, og som regle prøver vi at få handlet stort ind i weekenden. For hvis der er noget jeg ikke gider, så er det at handle ind mandag eftermiddag med 2 unger på slæb - det sætter da godt nok selv den mest tålmodige person på prøve.
Og her er det så osuma.dk kommer ind - dagligvareshopping på nettet - det perfekte hjælpemiddel til travle børnefamilie. Man kan shoppe fra sin computer eller man kan downloade deres app til telefonen.  Man kan nemt søge efter vare i søgebjælken, eller man kan finde det man skal have under de forskellige kategorier i siden.  Det eneste jeg synes app'en mangler, er et søgefelt, så man hurtigere kan finde det man er efter.  Man kan simplethen shoppe alt fra toiletpapir til vin - der er faktisk et flot udvalg af vin online, både rød- og hvidvin.

Og så er det jo fint at man kan shoppe hjemme fra når man er på sukkerdetox- og bestemt ikke har brug for at blive fristede at duftende kanelgifler og hylder fyldt med det skønneste slik :-)

Osuma levere flere gange dagligt, og bestiller man inden kl 10, kan man få varerne leveret samme dag. Man kan vælge i mellem tidsrummene 12 til 16, 16 til 19 eller 19 til 23, og man kan vælge imellem at få varerne leveret helt til køkkenbordet eller bare til døren. 

Jeg var lidt skeptis ang. grøntsager, sådan noget vil man jo gerne selv udvælge, men de så rigtig friske og fine ud - så der er ikke noget der. Der er selvfølgelig ikke det samme udvalg som i de fysiske butikker, f.eks. kunne jeg ikke få den balsam jeg plejer, mens synes egentlig at udvalget er ok.

Det er betemt ikke sidst gang vi benytter os at osuma.dk.Dette er et sponseret indlæg , jeg har fået  et gavekort 
for at afprøve konceptet, men meningerne og hold- 
ningerne i indlægget er helt min egen. 4 kommentarer:

Anne sagde ...

Og så er det praktisk, når man er syg! Jeg har lige fået leveret derfra :-)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det har du ret i - synes det er meget fint at man kan få leveret samme dag :-)

God bedring til dig

Frøken Kristine sagde ...

Det er simpelthen genialt !! Tit får man også købt en masse ekstra ting, bare fordi man bliver fristet og som man sagtens kunne være foruden :p

Desværre leverer de ikke til mig område :( Håber det vil komme en gang i fremtiden!

Rigtig god weekend.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ja, jeg er slem til de der implus indkøb, så det slipper man for på nettet.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...