torsdag den 19. april 2012

Nye kjoler

I går fik jeg syet nye sommer kjoler til pigerne. Var meget i tvivl om jeg skulle sy dem i ens stof eller forskelligt stof. Valgte ens stof da Karoline endnu ikke har noget i mod at have det sammen på som sin lillesøster og Josefine er så stolt når hun har det samme på som sin storesøster.

Stoffer er Stof2000's Liberty kopi, det var jeg dog ikke klar over da jeg købte det, da jeg ikke har set originalen. Mønsteret er også fra Stof2000 og hedder Lilly.

5 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Hvor er de blevet flotte! Og jeg er med på ideen med at de er ens♥ Klædte længe drengene på i ens bluser - ikke hver dag men tit he he. Knus

Fru Melgaard sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder af nogle skønne modeller - både kjolerne og pigerne;-)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg synes det er nemmer at give dem ens tøj, for ellers skal jeg til at vælge hvem der skal have hvad.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Takker - Josefine var ikke helt med på model ide'er, så man surmulede lidt - men det synes jeg bare gav nogle gode billeder.

Sidsel sagde ...

Ja, de er godt nok fine.. Jeg har også shoppet en del af stof2000 "liberty" stoffer, og er særlig begejstret for det print du har her. Skønt!
Smil fra Sidsel
PS. jeg har prøvet nogle gange at kommentere fra min Iphone til din blog, men af en eller anden grund, så dur det ikke. Har prøvet det flere gange faktisk.. hmmm meget mærkeligt!

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...