tirsdag den 28. juni 2011

Bolcheriet
Jeg er i Skagen i dag i forbindelse med arbejde. I min søgen efter noget frokost kom jeg forbi Bolcheriet. Her laver de, de lækkerste bolcher og eftersigende de lækkerste flødeboller. Flere gange om dagen kan man i butikken se hvordan man laver bolcher i hånden, hvilket betyder der er altid fyldt med mennesker i weekenden og høj sæsonen. Det var heldigvis ikke så slemt i dag. Jeg fik købt en pose med de søde bolcher og pose med de stærke. Det blev også til et par hindbær stænger til pigerne og en pose fødselsdagbolcher der skal bruges i aften. Og så kan det være jeg skal tilbage efter et par flødeboller, da jeg har fået at vide at de skulle være rigtig gode.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Elsker bolcheriet i Skagen, det er en fast tradition at vi skal der forbi når vi er i Skagen i sommerferien. Købte for nogle år siden bolcher til Elliots dåb der. små blå og hvide bolcher hvor der står dåb og så årstal - det er da en genial ide! Hvis du har tid må du også lige en tur forbi kaffehuset i gågaden (kan ikke huske hvad de rigtigt heder) og Hesselholt i Hulsig (det er på vej hjem for dig, du skal dreje af i den rundkørsel hvor der er afvisning til Skagenstrand feriecenter, men pas på pengepungen :o)

Camilla sagde ...

Øv, såbførst din kommentar da jeg var kommet hjem.. Kom forbi kaffehuset, men der var så mange mennesker derinde. Tror aldrig jeg har været i Hesselholt, det må jeg huske på når vi skal der op i løbet af sommeren.

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hej Camilla.

Send mig lige din adresse, så Gabrielle kan sende gaven.

Knus Susi

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...