torsdag den 24. april 2014

Som et lille barn

glæder jeg mig til weekenden - jeg skal nemlig på Marapytta Workshop i Aarhus. 2 dage med migtid ved symaskinen under kyndig vejledning fra Line - har jeg nævnt jeg glæder mig.


Et lille "like" eller en lille kommentar ville være rar - så jeg ved at I finder indholdet interessant :-)

6 kommentarer:

Lis sagde ...

God fornøjelse. Jeg er så misundelig, men det har jeg jo også nævnt i mit blogindlæg igår. Det ser rigtig spændende ud med dine stoffer. Glæder mig til at se hvad det mon ender med.

Kh. Lis

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg har også gået og sukket efter den workshop i lang tid - og valgte så at slå til da der kom en i Aarhus - synes det er lidt langt at tage helt til København, for så kommer flybilleten jo også oven i.
Du må smide list ekstra mønster i opspringsglasset så du også kan komme afsted.

Anne sagde ...

Jeg er misundelig. Jeg går og overvejer om jeg dog ikke skal tage min syning op igen. Det er 6 (!) år siden jeg syede noget, men jeg bliver så inspireret af alle jer dygtige piger i blogland. Jeg glæder mig til at se hvad du kommer hjem med af lækre ting :-)

A + K = ♥ sagde ...

God tur! Håber en dag jeg bliver vild med at lave håndarbejde, jeg skal bare liiige tage mig sammen og sætte mig ned og lærer det! ;-) Når jeg en gang bliver "rigtig voksen" og skal på barsel eller sådan noget, er sikkert der det bliver :p Bedre sent end aldrig.

- Anne

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg havde også en længere periode hvor det slet ikke blev syet noget. Men efter jeg har fået pigerne er der blevet til mere og mere.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Mange tak.
Ja, det kan være det kommer på et tidspunkt - men på den anden side er der jo heller ikke nogle der siger at lave skal lave håndarbejde.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...