tirsdag den 8. april 2014

Gæk gæk gæk

Gækkebreve fra sidste år.

Påsken venter lige rundt om hjørnet, men der er stadigvæk tid til at få klippet og sendt gækkebreve.  Pigerne og jeg har været i gang i dag og en god stak gækkebreve er nu på vej ud til heldige modtager.

Hvis man ikke synes man har de kreative klippe evner, så kan man finde rigtig mange skabeloner på nettet. Jeg har fundet nogle her, her og her.

Så er det bare at skrive "Mit navn det står med prikker, pas på det ikke prikker"  Eller hvis I har lyst til at skrive noget andet, kan inspiration findes lige her og her til påske rim.


Påskepynt, er der ikke lavet noget af i år, i hvert fald ikke endnu, men det kan jo nåes. (Der er heller ikke pyntet op endnu, synes lidt påsken er kommet lidt bag på mig i år)
Men får vi tid til lidt krea, kunne jeg godt tænke mig at give mig i kast med nogle ovenstående påskeæg.  Alle billeder er fra pinterest, se dem og mere påske inspiration lige her.

Nu er det heller ikke fordi vi mangler påskepynt, vi har været produktive de sidste mange år - her kan I se nogle af de ting vi tidligere har lavet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...