onsdag den 30. april 2014

Marapytta workshop #2

Jeg har haft den bedste weekend - 14 timer i alt med min symaskine, 7 andre søde piger, bl.a hende, hende og hende her og den kyndige Line - jeg har været på Marapytta workshop i Aarhus - og det har bare været super godt.

Jeg har gået i rigtig lang tid og sukket over de workshops, og har glædet mig utroligt meget siden jeg først på året købte min plads.

Jeg var længe i tvivl om hvad jeg skulle sy - skulle det være en af de fede quiltede jakker - og noget lækkert tøj til pigerne. Valget faldt på tøj til pigerne - på den måde følte jeg at jeg fik mere for pengene. Jeg håber da stærkt at jeg kan komme afsted igen til efteråret, og der skal der syes en jakke.


Lula kjole i jersey fra Stof og Stil til Karoline (møg irresterende jersey, svært at få et pænt finish, så opgav at sy en til Josefine i noget lingende stof)


Raglan sweat til Josefine i stof fra Stof & Stil. Stoffet på skulden er viscose fra Stof2000.Christina shorts syet i Liberty til begge piger. Tog lang tid pga. alle detaljerne. Der er både lommer foran og bag på. Mangler en lille smule på Josefines.


Marapytta flæsebusker til Karolinei Liberty. Det var det sidste jeg syede søndag, så jeg blev ikke helt færdig. Mangler linningen og oplæg for neden.


Raglan sweat til Karoline. Stof fra Stof & Stil og Liberty. Hun tog den på mandag morgen - nok ikke den bedste dag, da vi her i Aalborg nåede op på 21 grader. Hun var derfor i ført undertrøje da jeg hentede hende.


Marapytta flæsebusker til Josefine. Syet i viscose fra Stof2000. Har allerede været i brug, så her på billedet er de fyldt med jord pletter.


Her kan I se buskerne uden jord pletter. Synes det er en rigtig fin model, og den sidder godt på Josefine.

5 kommentarer:

Lis sagde ...

Du har godt nok været produktiv. Smukt tøj du har lavet til pigerne.Lidt ærgerligt at den stribede drillede, så du ikke fik en kjole til begge piger.
Jeg vil bare afsted til efteråret,det må være lærerrigt at komme afsted og kunne koncentrer sig og få kyndig hjælp.

Kh.

ditts sagde ...

Så fine nogle ting du fik syet! Jeg så jo slet ikke den kjole. Lækker model. Men ja, øv stof du kæmpede med der :-/ Jeg er helt vild med de shorts. Det kan godt være de tog lang tid, men de ser virkelig også gennemførte ud :-)
Tak for dejligt selskab :-)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Mange tak - der blev heller ikke brugt meget tid på pause mm. Tiden skulle udnyttes max.

Jeg håber også at jeg kan komme afsted til efteråret - og så skal der laves en jakke.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

I lige måde - spændt på at se billeder af din jakke in action - den blev bare så fin.

Jeg er også godt tilfreds med de shorts, selv om de tog lang - med det var det værd med de fine detaljer.

Gitte K sagde ...

Sikke mange skønne ting du har fået lavet til pigerne.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...