mandag den 9. september 2013

RetNemt

I en børnefamilie med 2 børn og 2 voksne med fuldtidsarbejde, så skal det bare være ret nemt at få hverdagen til at fungere. Noget af det vi prøver, for at få det hele til at gå lidt nemmer, er at lave en madplan hver ugen, og prøve at kun handle ind en gang om ugen.
Det går egentlig også meget godt, problemet er bare at finde på ting til madplanen, ting som vi ved pigerne gider at spise, ofte er det de samme 8-10 retter der går igen på en 14 dags periode. Og det bliver sgu lidt kedeligt i længden.

Her er det så at Retnemt.dk kommer ind i billedet  - Retnemt.dk er nem aftensmad med madplan - her får man opskrifter og råvarer bragt til døren, og så er maden klaret på 30 minutter.
Hver uge er der ca. 10 forskellige retter at vælge imellem. Kasserne får man leveret en gang om ugen, og man vælger selv hvor mange dage man vil have mad til, om det kun skal være til 1 dag eller 5 dage, det står en helt frit. Man kan få kasser til 2 eller 4 personer, og har mulighed for at ændre det fra uge til uge, både hvormange kasser man skal have, og hvormange personer der skal være til. Så er der nogle dage hvor man skal have mad til 4 personer og andre dage hvor man kun skal have til 2 personer, så kan det også lade sig gøre.
Når man tilmelder sig har man mulighed for at hvilken kategorier man gerne vil have, samt om der er nogle ingredienser man vil ikke have.
Ugen inden får man en liste over de forslående retter, og er der nogle man ikke har lyst til eller ikke kan lide, så har man mulighed for at vælge nogle af de andre retter.

Jeg synes det lyder som et rigtig godt koncept, og det er bestemt noget vi skal prøve.  Måske i næste uge hvor der er min tur til at lave madplan og handle ind ;-)

Nedenstående video er fra Retnemts hjemmeside.
Dette er et sponseret indlæg, meningerne og
 holdningerne er helt mine egne. 
Se mere under min reklame politik. 

2 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Ej hvor smart. Hvis der fandtes sådan et system her skulle jeg meldes til. Dvs. ville nok blive svært da familien består af en veganer, to næsten vegetarer og 1 der elsker kød. Glæder mig til at høre om din mening hvis du prøver. KNYS

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Nej, det vil nok ikke være helt nemt, men man kan faktisk vælger vegatariske retter.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...