fredag den 21. oktober 2011

Plaster på såret
Pandekager til morgenmad er et sølle plaster på såret. Lige nu skulle vi alle 4 havde været ombord på Stena Line færgen fra Frederikshavn til Gøteborg, men ak sådan blev det ikke. Josefine vågende ved midnat og kastede utrolig meget op, nogle gange virker det godt nok som den går den forkerte vej med hende. Så er blevet hjemme og nu har jeg en meget skuffet stor pige hvilket selvfølgelig er forståligt.
Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad vi skal bruge dagen på forsæt god fredag til jer alle.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Mille sagde ...

Ej hvor uheldigt:/ men sådan er det bare indimellem og så må man få det bedste ud af det alligevel;)

Anonym sagde ...

Hej Camilla
Hvor er det synd for josefine, at hun stadig er syg, hvor er det synd for hende, det er også godt nok lang tid det har stået på. Kan godt forstå karoline er skuffet, det der ikke noget at sige til. Du heldigvis altid så god og kreativ til at finde på spændende ting at lave med pigerne. Rigtig god bedring og rigtig god fredag knus faster Tine

Bianca sagde ...

For pokker hvor uheldigt. Håber I finder på noget spændende og hyggeligt, så jeres store pige kan få skuffelsen lidt væk.
Rigtig god weekend!

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ja, det er godt nok ærgeligt, men indtil videre går det rigtig godt. Det er blevet leget med modellervoks - det sker ikke så tid, for jeg gider ikke det svineri med modellervoks i tæppet. Så begger piger har lavet nogle fine is og jeg har leget med HAMA perler.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...