torsdag den 20. oktober 2011

Efterårsferie, store bagedag og vinder

Så har jeg endelig også fået efterårsferie.
Så Karoline og jeg har været igang med at lave Græskar lygter. Havde købt et udskære sæt i Fakta, så det var rigtig nemt at få kerner ud og skære i det.
Mens vi var i gang med Græskaren sov Josefine. Her 14 dage efter er hun stadigvæk ikke over sin omgangssyge. Den ene dag tror man det går den rigtig vej, og dagen efter kaster hun op igen og har diarre. Har snakket med lægen flere gang, det er ikke noget at gøre, udover at se tiden an, det kan tage flere uger før hun er helt over det - suk!!!
Den i dag er jo også Store Bagedag - så der har været gang i oven i dag. Der er bagt frække fætter fra Rollinger og Roulade og Kanelsnurre fra Meyer's bagebog. (Og så har jeg et rugbrød der står til hævning)
Og lige til sidst - så var jeg så heldig at vinde en Give Away hos Inadesign. Jeg har vundet et "lav selv" vendespil - det glæder jeg mig til at bruge sammen med pigerne.

3 kommentarer:

Marina sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Jeg håber snart hun kommer helt ovenpå for der er næsten ikke noget der trætter så meget som at være syg i laaang tid.

Inadesign sagde ...

Hvor har I bare hygget :) Håber dog snart hun bliver rask.

Godt spillet faldt i god jord - håber du viser resultatet :)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

@Marina - ja det håber vi også, hun har også sovet flere gang i dag, men det resultat at hun ikke vil sove her til aften :-(

@Ina, det skal jeg nok. Karoline var meget interesseret i det, så tror det kommer til at falde i rigtig god jord med hende.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...