lørdag den 17. maj 2014

På en lørdag

På en lørdag som startede uden så mange planer, faktisk kun manden havde lagt planer, han havde planlagt at spille golf om eftermiddagen, endte vi med at få meget ud af dagen.

Vi havde en lidt sen start på dagen, da vi alle havde været i byen aften forinden.  Ved morgenbordet plaget pigerne om at komme i svømmehallen, alle fire. (Ofte tager manden afsted alene med pigerne, det er deres ting)  Da manden først skulle spille golf kl 14.30, havde vi jo masse af tid, så afsted til Gigantium vi drog.  Pigerne elsker det, de er rigtig nogle vandhunde, og vi hyggede os meget.

Da vi kom hjem, kunne jeg lige nå en løbetur inden manden skulle afsted. Det var da godt nok en varm fornøjelse. Selvom det var mega hårdt, er det bare sådan en dejlig fornemmelse når man kommer hjem.

Pigerne gik i haven, og tog bl.a. en lur på trampolinen, det er hårdt at være i byen.  Og jeg gik i gang med at klippe stof til shorts til pigerne. Jeg nåede også at få syet godt på dem, håber jeg kan få dem færdig i morgen eller mandag.

Pigerne og jeg nåede også at bage en kage til dessert (beklager det dårlige billede, glemte at tage billede af den hel og i dagslys) Det var den nemme løsning, Brownie fra Amo kageblanding. 

Aftensmaden var af den nemme slags - pizza fra Azzura, planen var godt nok hjemmelavet, men det har været de nemme løsningers dag i dag.  

Pigerne fik lov til at se film i soveværelset, mens vi voksen har set fjernsyn i stuen - lørdag er lig med engelsk serie aften, her ser vi både Downton Abbey og Barneby. 

Men er det tid til at krybe til køjs - sov godt i blogland. 4 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor lyder det bare som en hyggelig dag - fik helt lyst til at besøge svømmehallen igen, selvom det næsten er 10 år siden sidst.

- Kit

Lis sagde ...

Det lyder som en skøn, skøn lørdag Når man får lavet så meget og alligevel føler man har hygget må det da være en succes.

Flot stof du har fundet il short forøvrigt. Syer du ikke til dig selv ?

Kh. Lis

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Før jeg fik børn, var det heller ikke særligt tit jeg var i svømmehallen - jeg synes nemlig det er så kedeligt at svømme

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Mange tak. Da jeg var yngre syede jeg mere til mig slev, men efter jeg har fået børn, bliver det til dem jeg syr. Det synes jeg er nemmest, jeg har svært ved at blive tilfreds med det jeg syr til mig selv, har dog en nederdel som jeg har syet, som jeg bruger meget.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...