onsdag den 7. maj 2014

HverdagenHer ligger jeg så - træt og med hovedpine. Huset flyder, rod alle vejen. En opvaskemaskine der skal tømmes, tøj der skal hænges op og madpakker der skal laves. Jeg orker det bare ikke. 
Er alene med pigerne i disse dag, manden har været væk siden mandag morgen (meget tidligt) og kommer først hjem i morgen aften- meget sent. Har mange gange før været alene med dem, men denne her gang har virkelig taget pusten fra mig. Nogle gange er det bare svært at finde overskuddet. 
Jeg havde planlagt at aftnerne skulle bruges på at skrive blogindlæg - har så mange halvt færdige i hovedet - men det orker jeg heller ikke. Gider ikke finde computeren, så lige nu skriver jeg fra iPad'en, men det betyder forkert str. på billederne. 

8 kommentarer:

From sagde ...

Og til trods for alt det fik du skrevet dette indlæg, respekt :) jeg kender alt for godt følelsen af at man ikke engang orker at finde computeren.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Der skulle heller ikke de store overvejelse og tanker til, og så sprang jeg billederedigeringen over, så det tog knap 5 minutter at skrive.

Tina Liel sagde ...

Pyh at ære alene med børnene er ikke let. Tag du det bare roligt når han er tilbage kan du nå det forsømte. Ikke noget der er så vigtigt at man skal stresse over det. Mine drenge er store men der er også noget at se til. Helt andre krav. For det første VASKETØJ og lige nu tålmodighed med yngste som er stresset og uden tålmodighed pga. alle hans studentereksamener - pyh. Knus min kære♥

A + K = ♥ sagde ...

God bedring med hovedet, håber du får hygget lidt under tæppet - I når det hele, er jeg sikker på :-)

- Anne

Anita sagde ...

Åh føler med dig... Selvom det er sjældent jeg er alene med Karla (eller begge piger, hvis Bonus er her), syntes jeg alligevel det kan være pi... hårdt. Man er bare på hele tiden, men tag dig en velfortjent slapper på sofaen og husk at en glad og veludhvilet mor er bedre en en stresset mor der har styr på alt vasketøjet :)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Ja, jeg kunne forestille mig at eksamensstress ikke er noget at spøge med. Har faktisk lidt ondt af mine egne forældre, når jeg tænker tilbage på den tid.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Mange tak - det blev heldig tid til både afslapning og lidt praktisk

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Valgte faktisk kun at klare de mest nødvendige ting, så som madpakker - de skal jo have noget at spise og hænge det våde tøj op..

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...