onsdag den 26. marts 2014

MadpakkerOvenståede madkasser er fra Sistema, kan købe på Apoteket, Bahne og Helsebutikker. 

Jeg synes godt nok det kan være svært at finde på nye og spændene ting til madpakken, især når man har små kræsen børn. 

Problemt hos os er at Josefine kan kun lide leverpostej og rødbeder af pålæg. Hun vil gerne have frikadeller, fiskefrikadelle eller fiskefilet på rugbrøden (det vil sige, at når hun har det med, så kommer selve rugbrøden ofte med hjem igen), men ikke normalt pålæg. Så det får hun en gang i mellem når der er rester fra aftensmaden.
 
Karoline kan heller ikke lide særligt meget pålæg - og sandwich er ikke en ide for hun vil ikke have salat eller tomater. Agurk kan lige gå an.
 
Josefine skal have en madpakke med, hvor der skal være mad med til hele dagen og derudover har hun sin frugtpose. Så her er det ikke nok med 4 halve rugbrødder, der skal også være lidt forskellige snacks, både til om formiddagen og eftermiddagen. Josefine starter faktisk med at spise fra madpakken lige så snart hun kommer i børnehaven.
 
Karoline derimod skal have formiddagsmad med (det må ikke ligge i kølesksabet sammen med madpakken, men derimod i hendes skab) - så det skal være noget nemt der kan spise på vej ud på legeplads, og noget der ikke behøver at være på køl. Til at starte med fik hun et stykke frugt med til formiddagsmad sammen med noget andet. Men det holdet vi op med, ds frugten altid kom med hjem igen. 

Så skal hun selvfølgelig have en madpakke til frokost - her gælder det om at finde den helt rigtig mængde mad - for mange små snacks, og så får hun ikke spist sin rugbrød for lidt og så er hun stadigvæk sulten.

Karoline får som nævnt ikke frugt med, da det får de i SFO'en (dussen) om eftermiddagen sammen med noget yoghurt, knækbrød eller toast. Og her spiser hun heldigvis frugten.  

Hvad med jer? Er der stor udskiftning i de madpakker I sender afsted, eller er det også bare det samme uge efter uge. 


6 kommentarer:

Britta Storm sagde ...

Rasmus er ikke meget for rugbrød med pålæg (det er jeg heller ikke), men en skive mørk pålægschokolade på hjælper ;-)
Han får pølsehorn, frikadeller (evt i pitabrød med agurker), grovboller, minirugbrød, æble (skåret ud), æg, æggekage, pastasalat (pasta, agurk og skinke), kyllingelår, kyllingenuggets.

Tina Liel sagde ...

Hvor sjovt. Har købt masser af dåser fra Sistema. Ældste går i 3 G og bruger dem til hans madpakke. han træner seriøst og går meget op i ernæring så han har 4-5 bokse med. Alt fra salater, mosede søde kartofler osv. Knus

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Super med noget inspiration. Det er da noget af et udvalg.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Vi har også flere af dem i forskellige farver og størrelser.

Maj sagde ...

Vores unger er helt forskellige!
Trond vil have det samme med. Dag ud og dag ind. I tre år kørte han spegepølsemadder.
Det seneste halve har det været leverpostej.
Solbjørg får noget nyt hver dag:
Rugbrød med forskellige oste (primadonna, gorgonzola, pramesan, you name it).
Rester fra aftensmaden: risengrød, suppe, kød/ris/pasta etc.

Vi er også glade for sistemas bokse af enhver art :).

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Hvor sjovt, hvor børn kan være forskellige. Men hvor dejligt at du har en der er alt spisende, det ville jeg ønske mine børn var,

Det der med spegepølsemadderne, da kan jeg godt forholde mig til. Da jeg var barn levede jeg mere eller mindre at spegepølsemadder (den røde) og pålægschokolademadder.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...