søndag den 16. marts 2014

London


Sidste weekend stod den på kærstetur til London - flybilletterne havde jeg givet Thomas i fødselsdagsgave. 
Det var dejligt med et gensyn af byen som var vores - utroligt at der er allerede er gået siden 7 år siden vi flyttet hjemme fra England. 
Vi havde ikke rigtig nogle planer, men gik bare rundt og nød byen - og jo så blev der spist godt. 

Her spiste vi: 

Søndag morgen: Lagkagehuset i København lufthavn - behøver vidst ingen forklaring

Søndag frokost: All Bar One på Upper Regent Street - en kæde man finder over hele England - hurtig lækkert mad til rimelig priser - stort udvalg af vin i glas. 

Søndag aften: Hawksmoor - et steakhouse ved Govent Garden - her får man store og gode bøffer - vi fik en Rib eye på ca. 350 g hver - jeg måtte give op lidt over halvvejs. 

Mandag morgen: Full English på Aqua Shard - en restuerant på 31 etage med udsigt over Themsen. Virkelig et besøg værd - vi var der til morgenmad, da det passede mere til vores budget. 

Mandag frokost: Sandwich fra Pret A Manger spist på hotelværelset men vi tog en slapper. Elsker bare deres sandwich - noget af det jeg virkelig savner ved England

Mandag aften:
Pre-dinner øl på Scarfes Bar på Rosewood hotel. Total fed stemning - og det skulle være levende musik lige som vi gik

Dinner på Yo! Sushi ved Piccadelly Circus - det var en stor skuffelse - både over smagen og udvalgte.

Tirsdag morgen: The Gilbert Scott Bar ved på St Pancras Renaissance Hotel.  Granola'en med yoghurt var rigtig lækker - men de efterfølge æg med bacon og toast var noget skuffende - heldigvis var det en god stemning over stedet.

Tirsdag frokost: Blev spist sent i lufthavnen, vi skulle flyve kl 17.50 - direkte til Aalborg - så blev blev sandwich fra Pret - endnu engang.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...