onsdag den 19. marts 2014

Kender du Furby

Begge piger får lommepenge - og især Karoline er blevet rigtig godt til spare op af dem, så man kan købe lidt større ting.
Det Karoline spare op til lige nu - er en Furby. Kender I dem? De er den lidt dyre ende af legetøj - så der skal spare op i nogle måneder + hun håber på at få penge i fødselsdagsgave.


En Furby er en slags elektroniks bamse som kan købes i bl.a ToysRus

"Giv den mad, tal med den, kild den, spil musik for den og ryst, vælt og vend din Furby på hovedet. Men pas på! Furbys personlighed vil afspejle, den måde du behandler den på. 

Er du klar til at tage dig af en Furby? Hvordan bliver din Furby? Det afhænger alt sammen af, hvordan du leger med din Furby. Når du møder din Furby første gang, snakker den for det meste Furbish-sprog. Men jo mere du leger med din Furby, jo bedre bliver den til at tale engelsk. Den reagerer på din berøring, på musik og endda på andre Furby-plysdyr (sælges separat). 

Men husk! Din Furby har sin egen vilje"

Den lyder da meget sjov, men moren synes nu nok at 849 kr. er mange penge - men nu når pigen selv vil spare op til det - så skal hun da have lov til det.  Det er jo heller ikke nemt, når flere at de andre piger i klassen har en Furby. 

Så kan moren her mere være med på Josefines ønske - hun spare op til et Smølfehus til de små smølfefigur de har. Begge pigerne er helt vilde med Smølfefilmene. Vi har været ind og se begge film  biografen i sin tid, og de har også et Smølfespil til deres Nintendo. Både film og spil kan købe i ToysRUs, sammen med en masse andre seje smølfe ting, som jeg bare ved pigerne ville være vilde med. 

Indlægget er  bragt i samarbejde med ToysRus.dk2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Haha, husker dem fra da jeg var barn i 90'erne - den ser altså lidt halv uhyggelig ud, hvis man spørger mig. Tænker altid på gremlings-filmene (:

- Anne

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det var ikke noget der var fremme da jeg var barn i 80'erne så det er først nu jeg har stiftet bekendtskab med dem. Men du har ret, de lignet godt nok lidt gremlings.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...