fredag den 8. november 2013

Online shopping

Jeg har i lang tid købt ting som bøger, pynteting, bageting og tøj til pigerne på nettet. Men når det kom til tøj og sko til mig selv, så har jeg været mere tilbageholdende. Men jeg er lige så langsomt begyndt at blive omvendt, især fordi jeg har fundet ud af at det er noget nemmer.  (og så har de fleste steder gratis fragt - et stort plus)

Med al den media vi omgives af, kommer inspiration for tøj køb fra mange forskellige steder, blade, andre blogge, ja selv instagram.

Fakstisk så jeg den fedste rullekrave strikketrøje fra Mads Nørgaard på Instagram, fandt den på Mads Nørgaards hjemmeside, men mangle så at finde et sted hvor jeg kunne købe den. I stedet for at begynde at trave rundt i de mange forskellige butikker i Aalborg, søgte jeg efter den på nettet - og fandt den lige her. Det vidste sig at Zalando havde et rigtig stort udvalg af Mads Nørgaard.  Det sparede mig rigtig meget tid, og så var det jo ikke engang sikkert at jeg ville finde den i Aalborg.  Og her et lille tip - tilmelder man sig deres nyhedsbrev, så får man 100 kr. rabat på sin næste order - det benyttede jeg mig af.

Hvad med jer? Shopper i til jer selv på nettet? Gode eller dårlig erfaring?

Men vidste I at man hos onlineshoppen Zalando.dk kan købe mere end bare tøj og sko - de har en hel bolig sektion, hvor man kan finde ting til køkkenet, spisestuen mm, ja de har selv julepynt.


De har virkelig et stort udvalg af bageforme, papirforme mm, mange spændende og sjove ting.  Jeg har også fundet flere af deres juleting, som jeg synes er fine.
Jeg har især et godt øje til de stribede cupcake forme, har tidligere købt nogle ligende, og kunne godt bruge at få lageret fyldt op igen.


2 kommentarer:

CUPCAKE-STYLISTEN sagde ...

cupcake formene - både med striber, stjerner og prikker (m.m.) kan du også købe i Bahnes butikker hvis du bor i nærheden af sådan én...de har også webshop...
bare et fif til hvis du skulle ha fyldt lageret op ;)

// Rikke //

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Tak for tippet - det vil jeg huske næste gang jeg kommer forbi Bahne

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...