torsdag den 21. november 2013

Julen nærmer sig

Normalt kommer julepynten op hjemme hos os lige omkring den 1. dec - men i år er der allerede sneget sig nogle få ting ind.
De grønne træer fra Kähler er kommet frem (de grå står fremme hele året) - også står de julestjerne jeg har flette også fremme. Jeg venter nu lidt endnu, før jeg finder alle kasserne med pynten frem.

Ovenstående kollage er et lille tilbageblik på julen 2012. Sidste år lavede jeg en julekalender jer på bloggen - I finder alle indlæggene lige her. Der var et indlæg hver dag med en opskrift eller en diy på julepynt. Derudover havde pigerne og jeg jo gang i Shanes julekalender, så der blev fremtryllet små hyggelige figurer næsten hver dag.

3 kommentarer:

marion sagde ...

ja her sniger der sig også lidt ind af julepynt.

Kom forleden i tanke om de lakridskarameller du har lavet og lagt opskrift ud på, jeg har forsøgt mig med dem idag.... Og de er blevet stenhårde, så nu er det jeg vil spørge har jeg så kogt forlænge på dem... synes det er svært hvor længe de skal have... så inden jeg går igang med en ny portion ville jeg lige være spørge dig som sikkert har lavet dem mange gange hvad jeg mon har gjort forkert så jeg ikke laver samme nummer igen :-) håber du lige har tid til at hjælpe....

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg bruger altid et sukkertermometer, så jeg ved at jeg kommer op på de 122-125 grader, det kan nemlig svinge meget i tid hvor lang tid det tager. Så mit råd er at bruge et termometer.
Og så har jeg lært at man ikke skal bruge rørsukker ;-)

marion sagde ...

Jeg synes ikke jeg kunne få mit så højt oppe i graderne men gør da et forsøg mere....

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...