mandag den 18. november 2013

Julegaver til børnJosefines ønsker Karolines ønsker

Det er ikke til at komme udenom - vi nærmer os den tid, hvor der skal tænkes på julegave. Kataloger fra diveres legetøjsbutikker er allerede kommet ind af døren - pigerne har bladret dem igennem flere gange og sat rigtig mange krydser.

Selvom der er 2.5 år forskel på pigerne, Karoline er 7 år og Josefine bliver 5 til januar, så er der flere ting de begge ønsker - især Barbie ting er et stort hit ved dem begge. Det er også noget de leger rigtig meget med sammen - de kan virkelige få mange timer til at gå med Barbie leg.

Noget andet de begge gerne vil have er Orbeez Relaxing Spa, og så ønsker de sig hver deres løbehjul.

Josefine vil rigtig gerne have en støvsuger og rengøringsvogn - hun kan godt lide at det er ordenligt og pænt på hendes værelse :-) Derudover ønsker hun sig Sylvanian Family og et interaktivt badekar til sin dukke.

Karoline ønsker sig Monster High dukker og dvd og Lego Friends. Og så har hun et godt øje til tableten fra Kurio.

Ovenstående ting kan alle købes hos på Toysrus.dk, hvor man også har mulighed for lave sin egen ønskeliste, som man efterfølgende kan e-maile til familie mm.
Min erfaring med ToysRus, er at de ofte er lidt billligere end andre legetøjsbutikker, så det er der, jeg vælger at købe de fleste gaver til børn.

(Ovenstående er faktisk kun en del af deres ønsker - deres liste er noget længere - faktisk meget længere inden jeg begyndte at redigere i den ;-) Man skal holde dem lidt til ilden, ellers ender de med at ønske sig alt i kataloget)

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med ToyRus

2 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Der er da vist nogen, der er i deres lyserøde periode:-D

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jep, og især den store er pige med stort P

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...