torsdag den 14. november 2013

Det er dyrt at have børn

Der er altid noget at bruge penge på når man har børn - især i denne her tid, hvor der skal købes varmt overtøj og fodtøj.

De har jo med at vokse de der børn, ret meget faktisk - så alt fra sidste år er selvfølgelig for småt. Det er ikke lang tid siden der skulle købes nye gummistøvler - og nu er tiden så kommet til varme futter ( også kaldet hjemmesko, men her i det nordjyske kalder vi det futter) vinterstøvler og thermostøvler.

De sidste par år har vores piger både haft vinterstøvler og thermostøvler - med de sidste par vinter vi har haft, med sne og slud, har thermostøvler ( eller gummistøvler med foer) virkelig været en rigtig god investering. De er rart at vide at de har tørre fødder når vi skal hjem, selvom de har leget i sne og sjap hele dage. Min erfaring er, at lige meget hvor gode vinterstøvler, så kan de bare ikke holde tør efter flere timers leg i sjap.

Man kan finde et rigtig stort udvalg af børnestøvler på Deichmann til virkelige fornuftige priser. Her er nogle af mine favoritter.

De sidste 2 par ville være perfekte til Karoline. En pænere støvle der kan bruges til og fra skole, og når vi skal være pæne, og derudover et thermostøvle/foerede gummistøvler til når der skal leges evt. i sneene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...