fredag den 15. november 2013

3 Ting


Nye ting i soveværelset til opbevaring af smukker.


Mens jeg har ligget med benet oppe efter knæoperation, har der været masse af tid til at flette julestjerner.

Super fin tegning lavet af Karoline. Det griber dog lidt i hjerte når jeg kigger på den. Den forstiller en lille pige og hendes forældre. Den lille pige er ked af det, fordi de 3 piger i siden mobber hende. Hun fortalte Thomas at den lille pige der græder er hende selv, men da hun viste mig tegningen, var det bare en lille pige.
Lige meget hvad, så tror jeg ikke altid det er lige nemt at være en pige på 7, især når man er en følsom pige der tager alt til sig.

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Puha den tegning går lige i hjertet. Her i Kenya (hvor børnene går i privatskole) er en af de helt store forskelle til Danmark, at mobning ikke er en del af hverdagen, her er alle forskellige (fra forskellige dele af verden) og det gør at børnene meget tidligt lærer at accepterer, at nogle børn bare er anderledes, men at det kun er en god ting. Jeg tror du har helt ret i, at det ikke altid er nemt at være en 7 årig pige. Jeg kan huske allerede da Elliot startede børnehave (et halvt år før vi flyttede herned). Hvordan det kom bag på mig hvordan især pigerne, kunne være over for hinanden. Det må være svært for en pige som Karoline, men også som forældre, at vide at det er en del at deres liv.

Der er meget stille på min blog (som du måske har opdaget), men jeg følger stadig med her i blogland og læser stadig bl.a. din blog ofte :-)

Hilsner fra Kenya
Pernille (musselade)

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Hvor er det godt at høre fra dig - det er faktisk ikke så lang tid siden jeg tænkte på dig - jeg håber det går rigtig godt med jer i Kenya. Ja, piger kan virkelig være slemme - vi oplevede det allerede i børnehaven da Karoline var en del af en trekløver, de kunne bare ikke finde ud at lege sammen alle tre på samme tid. Så de skiftede til at holde hinanden udenfor.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...