tirsdag den 21. februar 2012

Surdej = brød

Jeg har fået gang i min surdej, og det er det kommet et rugbrød og et utroligt lækkert valnødbrød ud af. Begge fra Meyers bagebog. (Nåede ikke at få taget billeder af valnødbrødet inden jeg skar i det) Jeg kan helt klart anbefale at lave valnødbrødet - utroligt dejligt, selv efter et par dage, er det rigtig godt ristede.

Det er dejligt at se at der er så mange der vil deltage I min Give Away og at der er så mange der har meldt sig som fast læser. Når vi op på 190 Faste læser, så smider jeg en ekstra præmie i puljen, så der er hele 4 der kan vinde. Deltag lige her.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Oh yes, valnødde brød er klart mit ynglings brød, synes bare ik jeg selv har kunnet bage et godt et endnu, men kender heller ik denne her opskrift.
Hov, skulle jo egentlig bare sige at du er så sej at i er nævnt i symagasinet :) håber ik jeg ger overraskelsen fra dig, men hvis du nu ikke læser det, bliver jeg nødt til at skrive det :) velfortjent :)

Micha sagde ...

Hvordan i alverden får du valnøddebrødet til ikke bare at blive en hård sten?
Har forsøgt mig her til aften, og er totalt ødelagt i mine hænder, den var bare hård og umulig at arbejde med..
Håber du kan give et fif, for dit ser bare super lækkert ud..
KH Micha

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Har ikke selv set det endnu, håber jeg får det med posten.

Meyers opskrift er bestemt værd at prøve.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jeg ælte dejen på maskinen og passede på ikke at komme for meget mel i, så da jeg satte dejen i køleskabet var den stadigvæk lidt våd.
Den opskrift jeg brugte skulle dejen stå i køleskabet i 20-22 timer, så den var meget medgørelig da jeg skulle forme brødene.

Micha sagde ...

Tak for svar :)
Det er samme opskrift jeg bruger, har ingen maskine, så har måttet ælte i hånden, men skal da ikke putte alt det mel i der står i bogen så, kan jeg godt se. Endte med at tilføje ca. 2dl vand, for overhovedet at kunne ælte den..

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...