lørdag den 11. februar 2012

Fastelavnsboller og "Sund" pizza

Der er blevet bagt endnu en omgang fastelavnsboller i dag. Jeg valgt dog at prøve en anden opskrift end sidst. Jeg valgte en opskrift som jeg også prøvede sidste år, og der er opskrift fra Sif Orellana. Jeg kom lidt nougat i halvdelen af bollerne sammen med creme og det smagte rigtig godt, selvom man ikke kunne smage nougaten så tydeligt. Opskriften siger at der bliver 8 stk., men jeg lavede 12 boller og synes faktisk de blev pæn store. Glemte dog at komme kardemomme i dejen, og det kunne man godt smage, da der ikke er særlig meget sukker i dejen, så uden kardemomme manglede der lidt smag. Nogle rigtig gode fastelavnsboller, men tror jeg foretrækker dem jeg lavede i sidste uge, da det var en letter bolle og man kunne mere smage nougaten.

Efter sådan en omgang fastelavnsboller, var det jo passende at få noget sund til aften, så det var jo helt perfekt at der var en opskrift på en grøntsagspizza i Berlingske i dag.Selvom der ikke var noget kød på den, var den fuld af smag og grøntsagerne gjorde at den mættede rigtig godt. Kan klart anbefales. Opskriften kan I se lige her. Vi ændrede dog lidt på opskriften til dejen, så der blev brugt halv fuldkorns durummel og halv hvedemel.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Fine fastelavnsboller. Men su har ret - man skal kunne smage fyldet.

Tines hyggeblog sagde ...

Hej Camilla ser super dejligt ud. Vi vil prøve at bage pizzaerne i morgen, glæder mig til at smage dem også nu de uden kød, men det jo kun sundt nok og pizzaer kan hurtigt blive en usund affære knus Tine

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...