søndag den 29. januar 2012

Nu er det jo snart fastelavn

... så jeg er begyndt at tænke på pigernes fastelavnsdragter.

Karoline har sagt at hun gerne vil være prinsesse igen i år, så det ser ud til at det bliver genbrug af kjolen fra sidste år, da hun stadigvæk kan passe den. Tror dog jeg vil sy det underskørt der passe til kjolen, det sprang jeg over sidste år. Og så kan det være hun skal have en find prinsessekappe og krone - lidt skal der jo laves.

Så er det bare hvad jeg skal gøre med Josefine. Jeg har bi-dragten som jeg lavede til Karoline i 2009, som Josefine gerne skulle kunne passe, meen det kribler i fingeren for at få lov til at lave et nyt kostume.


Kunne godt se hende som en rigtig sød lille mus eller en "ond" heks.

Hvad skal man dog gøre!!!

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Jamen, hvor er de søde begge to!!

Og tak for oversigten; hvis man nu lige stod og manglede lidt inspiration. Meget brugbart!

Faktisk er jeg allerede gået i gang med at lave et kostume, E!'s første :-) Og sjovt nok skal hun faktisk (også) være mariehøne! Fedt at se, at flere har haft den geniale ide... ;-)

Pernille sagde ...

Hvor er du go' Camilla, de er virkelig fine alle sammen. Jeg går jo ind for genbrug, så hvis Josefine kan passe bi-dragten og gerne vil have den på, så ville ja da helt klart gøre det. (er sikker på at du findet på noget andet kreativt at bruge tiden på, hvis det er ;o)

Kh Pernille

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Glæder mig til at se E som Mariehøne. Har faktisk set flere rigtig søde mariehøner.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Jo, projekter har jeg nok af, så jeg skal nok finde på noget at lave. Får nok heller ikke overbevist Thomas om at Josefine skal have et nyt fastelavnskostume, nu når der er bi-dragten.

Maiken sagde ...

Det er jo ren flash-back Camilla! Jeg kan se vi har været meget ens i vores kostumevalg til pigerne!

Ingrid har været bi, (sommerfugl), prinsesse og skal være mariehøne i år. Muse kostumet som du viser billede af, blev jeg 80% færdigt med til Agnes sidste år, men kom til at kigge på barnet og indså at størrelse 1 år var ALT for stort, så det skal syes færdigt til på mandag. :) Og for det ikke skal være løgn, så overvejede jeg sidste år kraftigt at sy de fine alfekostume, som du lavede Caroline i 2010!

Jeg synes det er nogle fine kostumer du har lavet. Lige et lille fif. Fætter BR har de fineste guld prinsessekroner, der faktisk er rigtig pæne. Den er et kæmpe hit herhjemme og bruges året rundt til leg. Jeg glæder mig til at se hvad du ender ud med. :)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...