onsdag den 3. september 2014

Smagens Time


Kender du smagens time? 

Smagens Time 2014
Giv dit barn en madoplevelse for livet, når restauranter landet over reserverer alle siddepladser til børnene og sender forældrene uden for døren.

Det er for de 5 til 15 årige og er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Fonden Melting Pot er skabet af Claus Meyer. 

Hvert år kan børn og unge på samme dato og på samme tidspunkt over hele landet gå på restaurant med deres søskende og venner – men uden deres forældre. Børnene får muligheden for at nyde en sund og velsmagende 3-retters menu, der både forkæler smagsløgene og udvider børnenes madhorisont. Dygtige kokke landet over lægger sig i selen for at forberede et måltid, der afspejler sæsonen, smager vidunderligt og stimulerer de unges nysgerrighed overfor mad, de ikke kender.

Det var ikke noget jeg kendte til, før en af Karolines klassekammeraters mor spurgte om Karoline havde lyst til at deltage i år. Så den 7. oktober skal Karoline sammen med 3 skole veninder på Mortens Kro her i Aalborg og nyde 3 retter mad. Hun glæder sig rigtig meget, og synes det er rigtig fedt at det er uden forældre. Og jeg har lovet lillesøster, at næste år, så må hun også gerne komme med. 
Moren er mere spændt på om hun rent faktisk vil smage på det. 

Læs mere om det på Claus Meyers hjemmeside her eller bestil billetter til en restaurant her

2 kommentarer:

Maj sagde ...

Genialt!
Desværre er der allerede udsolgt de steder der ville være oplagt for os, men det vil jeg huske til næste år :-).

Camilla Christensen sagde ...

Ja, det er da øv - men det kommer vidst flere restauranter til løbende, der er kommet nogle på her i uge, hvor man først kan køber billetter på søndag.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...