søndag den 14. september 2014

Efterårsgarderobe


Jeg læser rigtig mange slags blogs, bl.a modeblog. Og en af de ting jeg har fået fra modeblogs, er at det er fornuftigt at planlægge sine købe for den kommende sæson.

Så det er noget jeg vil prøve at gøre for det kommende efterår og vinter.
Jeg har flere kategorier på min liste, der er overtøj, fodtøj, tøj der kan holde mig varm, og tøj til arbejdsbrug.

Jeg har brug for en kort dunjakke her til overgangen imellem efterår og vinter, og så kunne jeg godt bruge en uldfrakke. På listen er også korte falde støvler, lidt a la bikerboots (ja, der er ikke meget first mover over mig, jeg er typen der lige skal se tingene an)

Jeg skal også have noget der kan holde mig varm - og her tænker jeg dejlige lange cardigans og vamset strik.

Min sidste kategori er tøj til arbejde, og her vil jeg gerne fokusere på de mere klassiske ting. En sort nederdel, løse skjortebluse og enkel t-shirts og tidsløse kjoler.

Tøjet på ovenstående kollage er fra webshoppen kools.dk, som er en webshop med tøj til både børn i alderen 1-12 år og kvinder. Tøjet sælges både på webshoppen, men også ved homeshopping, så hvis man har lyst til at få besøg af en af deres konsulenter, så kig fordi deres hjemmeside.


2 kommentarer:

Maj sagde ...

God ide at disponere årstidens indkøb. Det har jeg - underligt nok - aldrig overvejet!
Fine sager du viser. Skjorten ser lækker ud.

Camilla Christensen sagde ...

Tænkt at det ville være praktisk så jeg ikke køen ting jeg reelt ikke behøver - ikke ar jeg shopper meget, men det hænder at jeg falder over noget

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...