fredag den 19. september 2014

Efterårsgarderobe til de små


Det er ikke kun min garderobe her til efteråret der skal planlægges - tiden er også kommet til at tænke på køb til pigerne her til efterår og vinter. Det er jo en dyr periode vi går i møde med flere dyre køb der skal foretages.

Tiden er kommet til at købe vinterstøvler og måske overgangsstøver til de små - det er jo meget sjælden at de kan passe dem fra sidste år.

Men støvler alene, kan jo ikke holde dem varme vinteren over - der skal jo også overtøj til. Josefine skal stadigvæk både have en vinterjakke og flyverdragt, til Karoline kan vi hedigvis nøjes med en vinterjakke og overtræksbukser. Hos Smallfashion.com har de et rigtig stort udvalg af overtøj fra mærker som Mini A Ture, Tommy Hilfinger mm. Flere af jakkerne fra Mini A Ture er faktisk på tilbud lige nu.

Støvler og overtøj er dog ikke det eneste på listen, sommergarderobe skal udskiftes med vintertøj, der skal indkøbes tøj der kan holde dem varme i den kommende tid. Det betyder at der skal købes varme cardigans og sweaters, og muligvis en kjole eller 2 - måske de fine i uld fra FUB, se udvalget her, som har lange ærmer.

Hvad med jer, er I gået i gang med indkøb af støvler og jakker ?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...