søndag den 13. juli 2014

Oh what a pretty ballerinaJeg har for nyligt fået øjne op for skomærket Pretty Ballerinas - et mærke der laver de fineste ballerinaer, både til børn og voksen, i alle mulige farver og prints. Jeg havde stødt på navnet tidligere, men først gang jeg prøvede et par, var på en tur til Hamborg, hvor jeg købte mit først par på bud. 
De er bare så behagelig at have på, og bestemt prisen værd.
Jeg synes bare ikke der er så mange steder man kan få dem, i hvert fald ikke her i det nordjyske. Men jeg har fundet en webshop, eshoes.dk, hvor de faktisk har et rigtig fint udvalg af Pretty Ballerinas, og rigtig mange andre mærker, til mænd, kvinder og børn. Her kan shoppes sko til hele familien. 

De har bl.a. er pænt stort udvalg af Birkenstock, både til børn og voksen. Jeg har haft 2 par i mange år, men desværre forsvandt det ene, og det andet er simpelhen blev så meget slidt ned, at der skal investeres i nogle nye. Og jeg kunne godt være lidt hooked på modellen Piazza. Og til den kommende badeferie - der tælles ned - vil de lyserøde Havaianas med små krystaller være perfekte. Hos eshoes.dk har de Havaianas i alverdens farver og mønster. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...