torsdag den 10. juli 2014

En kop kaffe

Min mand var for et styk tid siden på en restaurant, hvor deres kaffe blev tilberedt ved bordet i en form for koble. 
Det har han snakket om lige siden, for det var han virkelig fascineret af. Koblen de brugte på restauranten, var fra et japansk mærker, men man behøver faktisk ikke tage så langt for at opleve det selv. Man kan nemlig også få en kaffebrygger til koblekaffe hos Bodum, og helt ny er den faktisk ikke - den var op i gennem 50'erne, 60'erne og 70'erne den den mest populære kaffebrygger i verden. Så da jeg troede at det var et eller andet nymodens pjat, så tog jeg da grueligt fejl. 


Bodum er nok mere kendt for deres stemple kande - så findes i rigtig mange hjem rundt om i verden - der er faktisk siden 70'erne blevet produceret mere end 100 million af de franske stempelkander og over 30 mio. tekander - det er godt nok en del.

Personligt er jeg selv helt vild med deres Columbia kaffebrygger - synes det er utroligt flot og elegant i designet. Det samme gælder tekanden i samme serie. 
Bodum er et firma med over 70 år på bagen, så det er ikke overraskende at de har et rigtig stort udvalg, af både kaffebrygger og tekander, men det er jo ikke alt. De har også et stort udvalg af krus, køkkentilbehør og elektriske produkter til køkkenet. 1 kommentar:

Anne sagde ...

Hi hi - sådan en brugte mine forældre, da jeg var barn. God kaffe, tror jeg nok. Jeg har den stadig stående :-)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...