onsdag den 16. juli 2014

A lost causeHer snakker jeg om mine fødder - jeg er nemlig ved at give op. 

Jeg har altid døjet med hård hud på fødderne - og det har været virkeligt slemt. De har simpelthen været som sandpapir. 

Så prøvede jeg exfoliating socks fra Salvequick, og de virkede til dels. Det yderste lag hud skallede af - og væk var sandpapiret - men hælerevnerne og den hårde hud var ikke væk. Og det er så det jeg stadigvæk kæmper med.
Jeg har brugt en mindre formue i Matas (ej, det passer faktisk ikke, for deres produkter er ikke særlig dyre), men jeg har købt rigtig mange forskellige produkter.
Jeg har både fodsalt og olie til fodbad, som jeg tager mindst 1 gang om ugen, ofte 2. Jeg har en scrubcreme som jeg bruger et par gange om ugen inden mit bad om morgen. Jeg har en fodcreme til om aften, den er noget fed i det, så perfekt om aften,  og en til om morgen som er afkølende (kan nemlig også godt få fødder der lugter), og så har jeg en hælestift med i tasken, som jeg bruger en gang eller to i løbet af dagen. Nå, ja, så har jeg selvfølgelig også min fodfil som jeg bruger et par gange om ugen. 

Og ved I hvad - jeg har stadigvæk hård hud og hælerevner (der pt gør virkelig ondt) Hvad mere skal jeg gøre? Skal det virkelig være så svært at komme det hårde hud til livs? Jeg giver op - skal det virkelig være så hårdt arbejde!!!!!!

4 kommentarer:

Ditte Buus sagde ...

Jeg vil anbefale en proffessionel fodterapeut. De er knald dygtige. Mht at skrubbe og file vil jeg holde igen. Jo mere man skrubber og filer, jo mere ny hud producerer foden. Det er ren fysiologi og hedder Ichy scratsy cycle. Det er en beskyttelsesmekanisme, som gør at foden beskytter sig selv og "reparerer" hvert cellelag der fjernes.
Men når det er sagt, så er der nogle mennesker der producerer mere hård hud end andre fra naturens side. Men mit bedste råd er at besøge en fodterapeut.
Pøj pøj.

Ditte Buus sagde ...

Kan anbefale den fodterapeut der ligger i hasseris gaard på skelagervej.

farmor sagde ...

en god ting er at smøre fødderne ind i masser af creme, frysepose udenpå og så sokker og sove med det, så er fødderne bløde næste morgen.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Tænkte nok at jeg ikke kunne komme udenom det - havde håbet at jeg kunne klare det selv, uden at bruge penge på fodterapeuter.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...