mandag den 21. juli 2014

Livet uden børn


Sen aftenmad på terrasen med dejlig hvidvin


Lidt læsning og en forfriskende gin og tonic i sommervarmen lige efter arbejde


Vi holder os til fredagsmenuen, selvom der ikke er børn hjemme. 


Skøn sen morgenmad på terrasen efterfulgt at et par timer med en bogEt par timer på solsengen med udsigt til den skønneste himmelAftensmad på Cafe Laden i Blokhus - en kort cykeltur fra sommerhuset

Jeg vil godt indrømme, at jeg savner pigerne - det er godt nok underligt uden dem. Vi har før haft weekender uden børn, og de har også været i sommerhus med farmor og farfar en 3-4 dage et par gange. Men 14 dage uden dem, det har vi godt ikke prøvet, og det er godt at vide, at der ikke er mange dage til vi ser dem igen. Men vi ved jo at de hygge sig rigtig meget og bliver forkælet op over begge øre, så det hjælper på det. 

Men selvom vi savner pigerne, så har vi også været gode til at bruge tiden uden dem fornuftigt og nyde det. Siden pigerne tog afsted og i hele sidste uge har vi boet i mine sviger forældres sommerhus, og så kørt på arbejde derfra. De sidste par dage her inden ferien vi hjem igen, så der kan blive vasket og alt det.2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Øj, det ser hyggeligt ud - kan godt forstå I savner de to små, men nøj I ser ud til at hygge og bruge tiden godt <3

- Anne

Camilla Christensen sagde ...

Det gøre vi bestemt, det er jo dumt at forspille chance - hvem ved, det kan være vi først for muligheden igen når de flytter hjemmefra.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...