mandag den 27. januar 2014

Ikke bare et løbehjul

Dem af jer der læser fast med på bloggen, ved at jeg havde mine overvejelse angående fødselsdaggave til Josefine - skulle hun have praktiske gaver aka tøj eller skulle det være legetøj, som var det eneste på ønskelisten.

Vi holdte fødselsdag for familien inden hendes rigtige fødselsdag, og inden jeg havde fået købt hendes gave.

Da en stor del af familien gav hende rigtig fint tøj - var valget nemt - hun skulle selvfølgelig have legetøj.

Og det der stod højest på ønskeliste var et løbehjul, men ikke bare et løbehjul, nej et Hello Kitty løbehjul og så slikbutikken fra Littlest Pet ship.

Så mig på Toys R US' hjemmeside, for at tjekke deres udvalg af løbehjul. De havde minsandten et Hello Kitty løbehjul, samt mange andre. De har faktisk et stort udvalg af forskellige mærker, og forskellige prisklasser.

Overvejde om vi skulle købe et lidt dyre og derved bedre løbehjul, men valgt at holde os til Hello Kitty - lad os nu lige se om det overhoved er noget hun gider at bruge.  Men glæden var da stor da hun pakkede det op.

Slikbutikken fra Littlest Pet shop, kunne jeg ikke få, men så fandt jeg noget andet som var på udsalg - kan rigtig godt lide Toys R Us' udsalg - så kan man virkelig få noget for pengene.

Min back-up, hvis jeg ikke havde fundet noget Littlest Pet Shop, var Lego Friends - det er begge piger rigtig glade for at lege med - og hos Toys R US, er der altid et stort udvalg af Lego.


Fødselsdagsbarnet der pakker sin gave op med hjælp fra storsøster

Dette indlæg er bragt i samarbejde med Toys R Us

1 kommentar:

Mads Phikamphon sagde ...

Der er en oversigt over løbehjul fra en masse butikker på http://www.findhold.dk/pc/skaterudstyr/loebehjul/ (så bliver det forhåbentlig lidt lettere at finde Hello Kitty løbehjulet eller hvad børnene nu drømmer om)

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...