onsdag den 8. januar 2014

#blogeventaalborgI søndags var pigerne og jeg til #blogeventaalborg - et rigtig hyggeligt blog event arrangeret af de skønne tøser Kamilla og Trine. Det var virkeligt en fantastisk arrangement de havde fået stablet på benene.

Vi startede med tumletid med bObles - som har sendt en masse af deres produkter og en medarbejder til events - så der var masse for børnene at lege med. Selvom mine piger er lidt større, så synes de stadigvæk det var rigtig sjovt - og fik lang tid til at gå med.

Vi startede med en skøn Milkshake fra Joe and the Juice og fik en tapasanretning fra Abbey Road her i Aalborg. Til kaffe, som var leveret af Fru Rønne, fik vi islagkage fra Ryaa Is og muffins fra Eatlow.

Desværre var eventet ramt af sygdom, så 2 af indlægsholderne måtte melde afbud - men der var et rigtig godt indlæg fra Louise fra kommid.dk omkring at skrive gode blogindlæg. Og Trine gav en fin præsentation af Nomi stolen fra Evomove.

En dag der var fyldt med hyggeligt selskab, lækkert mad, super konkurrence (jeg vandt en mus og skridttæller fra Falck) og den fedste goodiebag.

Stort tak til Kamilla og Trine for deres store indsats, og stort tak til alle sponsorerne.

CRAFT
Nyhauge
Cleopatra
Abbey Road
La Fleur Elegante


1 kommentar:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud - Abbey Road serverer så lækre ting, havde jeg vidst hvor I var, var jeg sneget mig ind og stjålet en tallerken fuld B-)

- Anne

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...