fredag den 24. maj 2013

Så er der fødselsdag igenKaroline har snart fødselsdag - og det skal jo fejres - op til flere gange. Der er blevet inviteret til Prinsesse Fest - kun for en håndfuld veninder, som hun ikke går i klasse med.

Temaet til festen har har jeg fundet inspiration her fra.  Invitationerne er afleveret, og sammen med indbydelse som er lavet i PicMonkey, har hver gæst fået et tylskørte. Jer der følger mig på Instragram, har kunne følge med i processen. Planlægningen af den store fest er i fuld gang, selvom der er 3 uger til.


I mandags holdte Karoline fødselsdag sammen med 3 andre piger fra klassen i Aalborg Zoologisk have.  De er 22 piger i klassen, da årgangen først bliver delt i 2. klasse, så det er jo mange at skulle holde fødselsdag, så det er meget brugt at slå sig sammen med nogle af de andre.

Vi delt opgaverne i mellem os - og jeg fik opgaven at tage kagen med. Jeg valgte at lave en Barbie kage , og holde det meget enkelt. Inden i kagen er "gift" kage farvet pink i stedet for grøn.

Dem er af jer, der har fuldt med længe, kan sikret huske, at Karoline også holdte fødselsdag i Zoo sidste år. Bor man i Aalborg eller omegn, kan det klart anbefales.


Og så synes jeg lige, jeg ville vise denne geniale ide til penge gave - er det ikke bare en sød ide??

2 kommentarer:

Zenne sagde ...

Super sejt at du har lavet tutu'er til gæsterne. Jeg holder selv prinsesse fest i næste måned sammen med en veninde, men jeg har dog ikke sendt tutu'er med invitationerne - de var da med rhinesten, lak og sejl + hvad der eller høre til.
Inspirationen er ret sej, men vi holder os nok til det mere traditionelle med de mange klare farver. Jeg sætter mig dog imod en mono-farve fest med pink alle vegne.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Kan godt forstå at du ikke vil have en ren pink fest - synes det er pænt når der er lidt kontrast, derfor jeg faldte for det grå og pink farvetema.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...