torsdag den 30. maj 2013

Knas på yoghurten



Jeg kan godt lide mysli ovenpå min yoghurt om morgen - jeg synes bare der oftes er for meget sukker i det man kan købe. Så jeg laver mit eget, jeg har prøvet at lave en variant som er lower carb ( ikke low carb, da der er lidt dryn i, men lower)

Den er dejlig knasende og ikke for sød. Og så er den et stort hit ved manden, så den har hurtigt fået ben af gå på. 

Et stort glas

120 ml vand (1/2 cup) vand
2 spsk agave sirup eller honning (kan godt erstattes af stevia eller lign)
1 tsk vanilje pulver
2 tsk kanel

Overstående koges hurtigt op og blandes med:

1/2 cup hasselnødder - groft hakket
1/2 valnødder - groft hakket
1 cup mandler - groft hakket
1/2 cup græskarkerne
1/2 cup solsikkekerne
1/4 cup hørfrø
1/4 cup sesamfrø
1/2 cup 3 kornsflager fra urtekram
1/2 cup kokosmel

Hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Rør rundt i blandningen et par gange.

5 kommentarer:

From sagde ...

Lyder super lækkert, skulle jeg måske prøve en dag :)

Gitte K sagde ...

Det lyder godt nok lækkert, ville ønske jeg kunne tage mig sammen til at lave sådan en portion.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Det tager ikke lang tid - så det er bare at komme i gang

Britta Storm sagde ...

Det må prøves! Er det en halv cup valnødder?

Britta Storm sagde ...

Det må prøves! Er det en halv cup valnødder?

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...