I anledningen af påsken havde jeg pyntet dem med chokolade påskeæg og likøræg.
Som sagt er det en opskrift jeg bruger tit, da jeg synes den er en rigtig lækker cupcake.
Så her får I opskriften:
125 g smør
100 g hvid chokolade
150 g brun farin
100 g lys sirup
150 ml mælk
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1 æg
Frosting:
200 g smør
250 g flormelis
100 g hvid eller mørk chokolade
1 tsk. Vanilje ekstrakt
Tænd ovnen på 180 (170)grader. Smelt smør, chokolade, farin, sirup og mælk over svag varme til det er en ensartede masse. Chokolade bladning stilles til afkøling i 15 min. Sigt mel og bagepulver i chokolade bladningen og pisk ægget i. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bages i ca. 20-25 minutter. Tag kagerne ud af formen og lad den afkøle.
Frosting: Smør og flormelis røres godt sammen med en håndmixer eller i en røremaskine. Vanilje ekstrakt tilsættes. Chokolade smeltes og røres sammen med smør of flormelis. Frostingen smøres eller sprøjtes på de afkølet kager.
3 kommentarer:
Uhh, den lyder lækker, den opskrift! Fortryder næsten, at jeg har en chokolate mudcake stående i køleskabet :o)
Er opskriften tilfældigvis fra Hummingbird?
@Jette, nej den opskrift er godt nok ikke fra The Hummingbird, men et hæfte fra Australien Household et eller andet som jeg for år tilbage købte i England.
Jeg kunne altså ikke dy mig, og MÅTTE bare afprøve den opskrift :o) Så i dag har vi fået dine cupcakes - dog med en anden frosting på, der ikke er så smørcreme-agtig. MUMS må jeg sige. Fik så lige ved samme lejlighed afprøvet min mini-cupcake-form :o)
Send en kommentar
send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig