lørdag den 23. april 2011

Forberedelse

Vi skal til Påskefrokost med hele min mands familie (på farens side) i morgen. Det er en fast tradition at vi mødes i familliesommerhuset i Blokhus til frokost i påske.
Jeg har i den anledning får lov til at tage en påskekage og hjemmebagt rugbrød og franskbrød med. Så det har jeg været i gang med at forberede. Rugbrødene er allerede bagt, de blev bagt fredag og i dag. De sidste jeg bagte blev dog ikke helt efter bogen. Selvom jeg fulgte opskriften, tror jeg de hævede alt for meget, så dejen endte med at falde sammen. Franskbrødene bliver først bagt i morgen, for de er nu bedst helt friskbagte.
Min påskekage er en rundkage pyntet med fondant, og da jeg vil være sikker på at der er nok kage til alle, er planen at jeg også laver nogle cupcakes og så har jeg bagt nogle påskesmåkager.
Småkagerne har jeg pyntet med royal icing og flooding teknikken. Det er første gang, jeg skulle prøve det, det kommer til at tage noget øvelse før jeg bliver god til det. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men de smager nu godt.
Jeg har også været i gang med at lave pynten til kage og cupcakes'en. Så er det klart til i morgen når kagen skal pyntes færdigt.

I dag har jeg også fået mulighed for at sidde ved symaskinen lidt. Jeg er blevet færdig med kjolen til Josefine (Den skulle bare lægges op) Har syet et par gule bukser til Josefines kjolen og så har jeg lavet en kjole til Karoline. Så er de klar til at komme til påskefrokost i morgen.

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvor ser det godt ud, glæder mig til at se de færdige kager. Blomsterne er SÅ fine. Skal lige høre dig om du vil anbefale det kursus du var til hos Specialkøbmanden? - overvejer det nemlig :o) Og hold da op hvor har du nået meget foran symaskinen også (er ret imponeret). God påskesøndag!

Camilla sagde ...

Hvis man kun har prøvet at arbejde med fondant få gang så vil jeg anbefale kurset - jeg synes jeg fik meget ud af det teknikmæssigt.

Karoline-med-K sagde ...

Jeg er vildt imponeret over alt det du kan nå :-)

Og sikke nogle fine kjoler!

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...