fredag den 15. april 2011

Elsker......

............ min Kitchen aid :-)
Den er rigtig meget i brug (har faktisk lige brugt den til en brøddej)
Med den i køkkenet er det bare så meget nemmer at bage, både brød og kager og den er jo bare suveræn til frosting til cupcakes. 
Men der er nu noget jeg ønsker mig!
En ekstra skål. så når jeg har gang i masseproduktion, behøver jeg ikke vaske skåle hele tiden.
Derudover ønsker jeg mig:
Ismaskinen - det kunne bare være så sejt at have den - tænk alt det is jeg kunne lave. 

3 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Sådan én gad jeg altså også godt at have i mit køkken. Jeg har en skøn gammel orangefarvet køkkenmaskine fra Kenwood og jeg ELSKER den. Meeen den larmer som et jetfly og når der er høje omdrejninger så hopper den lidt rundt på bordet! Men bare det at have en køkkenmaskine er en kæmpe hjælp.

Pernille sagde ...

Det kan jeg godt forstå at du gør, jeg elsker også min. Var faktisk lidt i tvivl da jeg ønskede mig den og det bare var fordi den var SÅ FIN at jeg gerne ville have den, eller om det ville give mening. DET GIR SÅ MEGET MENING den er fantastisk og jeg har slet ikke styr på hvor mange gange jeg allerede har brugt den (fik den i julegave). Lige som dig ønsker jeg mig også en ekstra skål og ikke mindst isskålen... - en fantastisk opfindelse.

Camilla sagde ...

Jeg fik min for næste 7 år siden i bryllupsgave, det vil sige vi fik den. Og jeg har været glad for den lige siden. Ved godt den er dyr, men den er alle pengene værd.

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...