lørdag den 14. december 2013

Kommer julemanden hos jer?


Kommer julemanden hjemme hos jer juleaften? 

Det gøre han hos os - og Josefine tror faktisk stadigvæk på ham. Det gøre Karoline derimod ikke, hun ved godt hvem der er inde i dragten (men hun tror stadigvæk på nissen) - men derfor skal Thomas stadigvæk i dragten i år - ingen jul uden julemanden. 

Vi havde faktisk et år, for 2 år siden, hvor vi fik besøg af julemanden hele 2 gange. Først kom Thomas ind af terrassedøren klædt ud som julemanden med pakker til piger, og lige efter han var gået, så ringende det på døren - og udenfor stod julemanden aka Thomas' onkel. Så vi var ude i en forklaring om, at den først var den rigtigt julemand, og nr. 2 var julemandens hjælper.  Men Karoline havde desværre luret at det var hendes far og onkel Frank der var klædt ud - så der forsvandt troen.

Står I og mangler et julemands kostume, så kan I købe det lige her.  Her kan man finde et stort udvalg af bl.a. julekostumer. Men det er ikke kun julekostumer, her finder man også et stort udvalg af parykker, masker, hatte, slips, skæg og meget mere. Så skal nytårs aften være lidt mere festlig eller vil man være i god tid til fastelavn, så er denne side et besøg værd. 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med gag.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...