lørdag den 5. januar 2013

Shane Julekalender

Som jeg tidligere har nævnt, så købte jeg en Shanes Julkalender til pigerne (købte kun en til deling) Ovenstående er et udvalg af nogle de figurer vi nåede at få lavet - tror vi stadigvæk mangler at lave 5-6 stykker.

Overordnet synes jeg det er et rigtig godt koncept. Det er rigtig hyggeligt og sjov at sidde med pigerne og lave det. karoline på 6.5 kunne næsten lave det hele selv, hun blev også ret god med limpistolen. Josefine på næsten 4, skulle have lidt mere hjælp, men havde lysten til at gøre det selv.

Det eneste jeg vil sige, er at det er urealistisk at nå at lave en figur hver dag, når man også skal have hverdagen til at fungere. Måske hvis man var hjemmegående eller havde fri kl 14 hverdag, men når man først har fri kl 16 og er hjemme c. 16.30-16.45, så er det ikke altid nemt at få det klemt ind. Vi brugte omkring en halv time hver gang, nogle gange lidt mere og få gange mindre.

Det har så bare betydet at vi har lavet nogle af figurerne her i mellem jul og nytår, og heldigvis er det ikke noget pigerne går op i, at de ikke blev lavet til tiden.  Tror de synes det er hyggeligt at vi stadigvæl mangler nogle, så er der jo en grund til at finde limpistolen frem.

Tror også jeg vil købe kalenderne til jul, men med den forventning om, at vi ikke når det hele - og det er også i orden.

2 kommentarer:

Gitte K sagde ...

Hvor har de været gode, pigerne, de har virkelig fået lavet nogle fine figure og pyt da med at I laver dem i jeres eget tempo. Her hjemme ville det også være fuldstændig urealistisk og få lavet en figur hverdag.

Tina Liel sagde ...

Hvor blev figurene fine og ideen er rigtig god. Skidt pyt med at det hele ikke nåede at blive lavet til tiden. Dejlige billeder fra jeres jul♥ Virkede dvd'erne forresten? Nogen gang går det galt pga. region osv. Knus

Send en kommentar

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...